Navigációs kijelző

Címlap LÜK - FEJLESZTŐ JÁTÉKCSALÁD MiniLÜK nebulóknak 3. termékcsomag - Mesés szövegértés ÚJ!ajándék  anatómiai  autós  barkácsolni  egyszerű  ezzel  favonat  fejleszti  festheti  figyeli  gondolkodását  gyerekeknek  gyereknek  gyermeknek  ismeretekhez  juthat  játszhat  játék  játékkal  klasszikus  konstruáló  kreativitást  kreatív  képességét  készítheti  madárpók  majd  megfigyelését  modell  modellező  modellnek  natúrkisfia  natúrsok  nincs  percet  porsche  puzzle  pókok  rakományt  remekművet  rovarok  satupad  szerelgetni  szerelj  szerez  szállítani  színes  vonat  Építőkocka  életét  építőelem  építőjáték  útvesztők 

NyomtatE-mail
MiniLÜK nebulóknak 3. füzetcsomag - Mesés szövegértés ÚJ!Montesszori (kicsi)

MiniLÜK nebulóknak 3. termékcsomag - Mesés szövegértés  ÚJ!
Teljes méretű kép megtekintése


MiniLÜK nebulóknak 3. termékcsomag - Mesés szövegértés ÚJ!Kérdés felvetése a termékről

Kisiskolás gyermeke kedveli a mesék, kalandos varázslatok világát? Akkor ez az összeállítás éppen neki készült! Izgalmas kalandokat, csodákat élhet át, miközben észre sem veszi, hogy egyre jobban olvas, sőt szövegértése, figyelme, megfigyelőképessége is csodálatos fejlődésen megy keresztül. Kihagyhatatlan élmény minden kisiskolásnak!

2. osztályos kortól ajánljuk!

A "Mini LÜK nebulóknak 3. játékcsomag - Mesés szövegértés" tartalma:

  • Mini LÜK kirakó készlet: A kirakó készlet szükséges eszköze a MiniLÜK füzetekkel való játéknak! Minőségi, tartós műanyagból készült kirakós alap a hozzá tartozó 12 db. műanyag táblával.
  • Történetek a banyatanyáról - Szövegértési feladatok 2. osztályos kortól – MiniLÜK füzet (terjedelme: 33 oldal) Mesés, boszorkányosan izgalmas kalandoknak lehet részese a gyermek, miközben a rövid olvasmányokat értelmeznie kell, majd lehetőséget kap azok játékos feldolgozására is. Ez a MiniLÜK kirakó készlet segítségével valósítható meg. Az olvasott mesés történetek lépésről-lépésre, fokozatosan lesznek egyre hosszabbak, így a végén már nem csak 1-2 mondatot, de komplett kis történeteket dolgozhat fel a gyermek. A játékos feladatok lezárásaként lehetőséget kap az önellenőrzésre a kirakó készlet segítségével.
  • Történetek a lovagvárból - Szövegértési feladatok 2. osztályos kortól – MiniLÜK füzet (terjedelme: 33 oldal) Melyik gyerek ne akart volna részese lenni a középkori lovagok csodálatosan izgalmas világának? Vajon milyen lehetett a lovagvár, a "lovagképzés" vagy a lovagi öltözet? Számtalan mesés kaland részese lehet a gyermek, sőt, még a sárkányok félelmetes világába is betekintést nyerhet. És a mesés kalandok közepette a nebuló észre sem veszi, de egyre ügyesebben olvas, értelmezi a szövegeket és persze értelemfejlesztő feladatokat old meg a MiniLÜK kirakó készlet segítségével. Az egyes játéksorok végén lehetőség van az önellenőrzésre.
  • Történetek a kísértetkastélyból - Szövegértési feladatok 2. osztályos kortól – MiniLÜK füzet (terjedelme: 33 oldal) Ez aztán a szellemes olvasás gyakorlás! Ha a nebuló szereti a kísértetiesen izgalmas, varázslatos meséket, és azoknak részese is akar lenni, akkor itt a lehetőség minderre, miközben gyakorolhatja az olvasást, szövegértést is. Izgalmas kalandok, misztikus titkok a szellemek, kísértetek világából, megfűszerezve olyan játékos feladatokkal, melyek megmozgatják a gyermek figyelmét, megfigyelőképességét, logikáját. A feladatok a MiniLÜK kirakó készlettel végezhetők el, akárcsak az önellenőrzés.
  • Történetek a kalózhajóról - Szövegértési feladatok 2. osztályos kortól – MiniLÜK füzet (terjedelme: 33 oldal) Csodálattal tölti el gyermekét a kalózok izgalmas, mégis félelmetes világa? Most lehetőséget kap arra, hogy egy kis olvasás és valóságos kis képregények útján ő is részese lehessen mindennek. Miközben elvarázsolódik e mesés világban, észre sem veszi, hogy egyre tökéletesebben olvas, értelmezi a szövegeket. A MiniLÜK kirakó készlet segítségével pedig játékosan feldolgozza az olvasottakat, így egyre jobban fejlődik logikus gondolkodása, figyelme, megfigyelőképessége.


Esetleg érdekelhetik ezek a termékek is

MiniLÜK nebulóknak 1. termékcsomag - MAGYAR NYELVBŐL, 1-2. osztá
MiniLÜK nebulóknak 1. termékcsomag - MAGYAR NYELVBŐL, 1-2. osztá