Navigációs kijelző

Címlap LÜK - FEJLESZTŐ JÁTÉKCSALÁD BambinoLÜK füzetek - 4.csomagajándék  anatómiai  autós  barkácsolni  egyszerű  ezzel  favonat  fejleszti  festheti  figyeli  gondolkodását  gyerekeknek  gyereknek  gyermeknek  ismeretekhez  juthat  játszhat  játék  játékkal  klasszikus  konstruáló  kreativitást  kreatív  képességét  készítheti  madárpók  majd  megfigyelését  modell  modellező  modellnek  natúrkisfia  natúrsok  nincs  percet  porsche  puzzle  pókok  rakományt  remekművet  rovarok  satupad  szerelgetni  szerelj  szerez  szállítani  színes  vonat  Építőkocka  életét  építőelem  építőjáték  útvesztők 

NyomtatE-mail
BambinoLÜK füzetek - 3.csomagDominó (állatos)

BambinoLÜK füzetek - 4.csomag
Teljes méretű kép megtekintése


BambinoLÜK füzetek - 4.csomagKérdés felvetése a termékről

Nemzetközi sikerét és elismertségét méltán érdemelte ki e fejlesztőjáték. A BambinoLÜK 4. füzetcsomag az óvodás korosztály számára nyújt ideális, játékos fejlesztési lehetőséget az iskolai megalapozó munkához. Akár otthoni, akár óvodai keretek között is eredményesen használható, és a siker garantált lesz.

FIGYELEM! A FÜZETEK CSAK A MÁR MEGLÉVŐ BambinoLÜK KIRAKÓ KÉSZLETTEL EGYÜTT HASZNÁLHATÓK! Amennyiben ilyen nincs birtokában, rendelje meg helyette a "BambinoLÜK fejlesztőjáték - 4. csomagot!

A BambinoLÜK füzetek  - 4. csomag tartalma:

  • Átváltozott formák – BambinoLÜK füzet: Az iskolára való felkészülést, a játékos megalapozó munkát nem lehet elég korán kezdeni. A megfigyelőképesség kiválóan fejleszthető a füzet játékos feladataival. Figyeld meg a képeket, mintákat, tárgyakat, hasonlítsd össze, rendezd sorba, fedezd fel a részleteket, miközben még a geometriai formákat is megismerheted.
  • Bujkáló részletek – BambinoLÜK füzet: A lényeg a részletekben rejlik! Figyeld meg a mintákat, formákat, hasonlítsd össze a tulajdonságokat. Jól figyelj, mert a legapróbb részletek is fontosak! Az iskolai felkészítő munkában nagy hangsúlyt kap ezek analizálása, szintetizálása, ezt az alapozó munkát pedig már óvodás korban el kell kezdeni.
  • Rejtőzködő rejtvények – BambinoLÜK füzet: Nem csak a felnőttek, de az óvodás gyermekek is szenvedélyesen rajonganak a rejtvényekért, megoldandó feladványokért. Ez a füzet épp ilyen jellegű játékokat tartalmaz, mely nem csak hasznos, de érdekes, izgalmas tevékenységet is garantál.
  • Színek és formák – BambinoLÜK füzet: Tedd próbára megfigyelőképességedet és logikádat! Ebben a füzetben olyan játékos feladatokra lelsz, melyek a színek és a formák világán keresztül játékosan fedezteti fel az azonosságokat, különbségeket, valamint a tulajdonságok osztályozására sarkall.
  • Képtársítás – BambinoLÜK füzet: Keresd az összetartozó párokat vagy lelj rá az egyforma képekre! Vajon rájössz, hogy illenek össze a képrészletek? A füzet játékos feladatai kiválóan fejlesztik a gyerekek gondolkodását, asszociációs-, és koncentrációs képességeit!
  • Kresz-kvíz – BambinoLÜK füzet!: Nélkülözhetetlen tudástár minden óvodás számára. Az alapvető közlekedési szabályok megismerésén, megértésén túl számos részképesség pallérozását is szolgálja, így például: analízis-szintézis, logikai összefüggések felismerése, rész-egész viszonyának felfedezése. Nagyon ajánljuk!Esetleg érdekelhetik ezek a termékek is

BambinoLÜK fejlesztőjáték - 1.csomag
BambinoLÜK fejlesztőjáték - 1.csomag
BambinoLÜK fejlesztőjáték - 4.csomag ÚJ!
BambinoLÜK fejlesztőjáték - 4.csomag ÚJ!