Navigációs kijelző

Címlap FEJLESZTŐ JÁTÉKOK Kiemelt fejlesztőjátékok MiniLÜK nebulóknak 1. füzetcsomag - 1-2. osztályosoknak ÚJ!ajándék  anatómiai  autós  barkácsolni  egyszerű  ezzel  favonat  fejleszti  festheti  figyeli  gondolkodását  gyerekeknek  gyereknek  gyermeknek  ismeretekhez  juthat  játszhat  játék  játékkal  klasszikus  konstruáló  kreativitást  kreatív  képességét  készítheti  madárpók  majd  megfigyelését  modell  modellező  modellnek  natúrkisfia  natúrsok  nincs  percet  porsche  puzzle  pókok  rakományt  remekművet  rovarok  satupad  szerelgetni  szerelj  szerez  szállítani  színes  vonat  Építőkocka  életét  építőelem  építőjáték  útvesztők 

NyomtatE-mail
Mesekocka 9 db-os (kacsás)MiniLÜK nebulóknak 1. termékcsomag - MAGYAR NYELVBŐL, 1-2. osztá

MiniLÜK nebulóknak 1. füzetcsomag - 1-2. osztályosoknak ÚJ!
Teljes méretű kép megtekintése


MiniLÜK nebulóknak 1. füzetcsomag - 1-2. osztályosoknak ÚJ!Kérdés felvetése a termékről

Nemzetközi sikerét és elismertségét méltán érdemelte ki e fejlesztőjáték. A "MiniLÜK nebulóknak 1. füzetcsomag - 1-2. osztályosoknak" a már birtokunkban lévő MiniLÜK kirakó készlettel együtt kisiskolások számára nyújt ideális, játékos fejlesztési lehetőséget. Otthoni és iskolai keretek között is eredményesen használható, a siker garantált!

FIGYELEM! A FÜZETKÉSZLET CSAK A MÁR MEGLÉVŐ MiniLÜK KIRAKÓ KÉSZLETTEL EGYÜTT HASZNÁLHATÓ! Amennyiben ilyen nincs birtokában, rendelje helyette a MiniLÜK nebulóknak 1. termékcsomagot!

A MiniLÜK nebulóknak1. füzetcsomag – MAGYAR NYELVBŐL 1-2. osztályosoknak tartalma:

  • Betűkóstolgató 1. – MiniLÜK füzet (terjedelme: 25 oldal) A MiniLÜK kirakó készlettel használható füzet játékosan, fokozatosan vezet be a betűk, az olvasás világába. A felfedezés és a tudás örömét éli át a gyermek, miközben játékosan, szinte észrevétlenül ismeri meg a betűket, hangokat, és az azokból képzett szavakat. Mindeközben pedig a játék csodálatosan mozgósítja a gyermek figyelmét, logikus, problémamegoldó gondolkodását.

  • Betűkóstolgató 2. – MiniLÜK füzet (terjedelme: 25 oldal) A MiniLÜK kirakó készlettel használható füzet a Betűkóstolgató 1. részének csodálatos folytatása. Miután az első rész segítségével megalapoztuk a betűk, hangok fel- és megismerését, szavakká formálását, ebben a folytatásban m ár kiemelt szerep jut előbbieken túl azok pontos értelmezésére is. A szavakkal, betűkkel való játék során, mindezekkel párhuzamosan aktívan fejleszthető a logikus gondolkodás, a figyelem és a megfigyelő képesség is.

  • A betűktől a szavakig! - Bevezető gyakorlatok 1-2. osztályosoknak – MiniLÜK füzet (terjedelme: 25 oldal) A füzet első feladatai egyszerű szótagokból álló, nagybetűs szavakat tartalmaznak. Majd a kis- és nagybetűk párosítása és könnyen olvasható szavak gyakorlása következik. A füzet második részében szavakat építünk a szó elejének megadásával, vagy elhagyásával. Az alapszókincsből összeállított szószedetek rendszeres gyakorlása során a gyerekekben kialakul az a képesség, hogy ezeket a szavakat már különösebb erőfeszítés nélkül ismerik fel. Mindez jótékony hatással van az olvasási sebességre és javítja a szövegértést is.

  • Szógalopp – Első olvasó füzetem – MiniLÜK füzet (terjedelme: 29 oldal) A MiniLÜK kirakóval használható füzet játékos feladatai hozzájárulnak az olvasási készség megalapozásához. Az írott szóképhez tartozó jelentés feldolgozása fontos feltétele a feladatok eredményes, hibátlan megoldásának. Mindezt pedig a lovak, a lovas világ varázslatos témáján keresztül dolgozza fel, ami nagy motiváltságot ad a feladatvégzéshez.

  • A hangzóktól a betűkig – Bevezető gyakorlatok olvasástanuláshoz, MiniLÜK füzet: A füzet feladatai előkészítik az olvasástanulást, valamint megalapozzák a sikeres helyesírást. A gyerekek megfigyelik a betűk hangzását, az egyes szavakon belüli elhelyezkedésüket, leírásuk módját, elősegítve ezzel a fonológiai tudatosság kialakulását.


Esetleg érdekelhetik ezek a termékek is

MiniLÜK nebulóknak 1. termékcsomag - MAGYAR NYELVBŐL, 1-2. osztá
MiniLÜK nebulóknak 1. termékcsomag - MAGYAR NYELVBŐL, 1-2. osztá