Navigációs kijelző

Címlap Iskolába megyünk holnap MiniLÜK nebulóknak 3. füzetcsomag - Mesés szövegértés ÚJ!ajándék  anatómiai  autós  barkácsolni  egyszerű  ezzel  favonat  fejleszti  festheti  figyeli  gondolkodását  gyerekeknek  gyereknek  gyermeknek  ismeretekhez  juthat  játszhat  játék  játékkal  klasszikus  konstruáló  kreativitást  kreatív  képességét  készítheti  madárpók  majd  megfigyelését  modell  modellező  modellnek  natúrkisfia  natúrsok  nincs  percet  porsche  puzzle  pókok  rakományt  remekművet  rovarok  satupad  szerelgetni  szerelj  szerez  szállítani  színes  vonat  Építőkocka  életét  építőelem  építőjáték  útvesztők 

NyomtatE-mail
MiniLÜK füzetek az iskolaérettségért 2.MiniLÜK nebulóknak 3. termékcsomag - Mesés szövegértés ÚJ!

MiniLÜK nebulóknak 3. füzetcsomag - Mesés szövegértés ÚJ!
Teljes méretű kép megtekintése


MiniLÜK nebulóknak 3. füzetcsomag - Mesés szövegértés ÚJ!Kérdés felvetése a termékről

Nemzetközi sikerét és elismertségét méltán érdemelte ki e fejlesztőjáték. A "MiniLÜK nebulóknak 3. füzetcsomag - Mesés szövegértés" a már birtokunkban lévő MiniLÜK kirakó készlettel együtt kisiskolások számára nyújt ideális, játékos fejlesztési lehetőséget. Otthoni és iskolai keretek között is eredményesen használható, a siker garantált!

Második osztályos kortól ajánljuk.

FIGYELEM! A FÜZETCSOMAG CSAK A MÁR MEGLÉVŐ MiniLÜK KIRAKÓ KÉSZLETTEL EGYÜTT HASZNÁLHATÓ! Amennyiben ilyen nincs birtokában, rendelje helyette a "MiniLÜK  nebulóknak 3. termékcsomag - Mesés szövegértés"- termékünket!

A " MiniLÜK nebulóknak 3. füzetcsomag - Mesés szövegértés" tartalma:

  • Történetek a banyatanyáról - Szövegértési feladatok 2. osztályos kortól - MiniLÜK füzet (terjedelme: 33 oldal) Mesés, boszorkányosan izgalmas kalandoknak lehet részese a gyermek, miközben a rövid olvasmányokat értelmeznie kell, majd lehetőséget kap azok játékos feldolgozására is. Ez a MiniLÜK kirakó készlet segítségével valósítható meg. Az olvasott mesés történetek lépésről-lépésre, fokozatosan lesznek egyre hosszabbak, így a végén már nem csak 1-2 mondatot, de komplett kis történeteket dolgozhat fel a gyermek. A játékos feladatok lezárásaként  lehetőséget kap az önellenőrzésre a kirakós készlet segítségével.
  • Történetek a lovagvárból - Szövegértési feladatok 2. osztályos kortól - MiniLÜK füzet (terjedelme: 33 oldal) Melyik gyerek ne akart volna részese lenni a középkori lovagok csodálatosan izgalmas világának? Vajon milyen lehetett a lovagvár, a "lovagképzés" vagy a lovagi öltözet? Számtalan mesés kaland részese lehet a gyermek, sőt, még a sárkányok félelmetes világába is betekintést nyerhet. És a mesés kalandok közepette a nebuló észre sem veszi, de egyre ügyesebben olvas, értelmezi a szövegeket és persze értelemfejlesztő feladatokat old meg a MiniLÜK kirakó készlet segítségével. Az egyes játéksorok végén lehetőség van az önellenőrzésre.
  • Történetek a kísértetkastélyból - Szövegértési feladatok 2. osztályos kortól - MiniLÜK füzet (terjedelme: 33 oldal) Ez aztán a szellemes olvasás gyakorlás! Ha a nebuló szereti a kísértetiesen izgalmas, varázslatos meséket, és azoknak részese is akar lenni, akkor itt a lehetőség minderre, miközben gyakorolhatja az olvasást, szövegértést is. Izgalmas kalandok, misztikus titkok a szellemek, kísértetek világából, megfűszerezve olyan játékos feladatokkal, melyek megmozgatják a gyermek figyelmét, megfigyelőképességét, logikáját. A feladatok a MiniLÜK kirakó készlettel végezhetők el, akárcsak az önellenőrzés.
  • Történetek a kalózhajóról - Szövegértési feladatok 2. osztályos kortól - MiniLÜK füzet (terjedelme: 33 oldal) Csodálattal tölti el gyermekét a kalózok izgalmas, mégis félelmetes világa? Most lehetőséget kap arra, hogy egy kis olvasás és valóságos kis képregények útján ő is részese lehessen mindennek. Miközben elvarázsolódik e mesés világban, észre sem veszi, hogy egyre tökéletesebben olvas, értelmezi a szövegeket. A MiniLÜK kirakó készlet segítségével pedig játékosan feldolgozza az olvasottakat, így egyre jobban fejlődik logikus gondolkodása, figyelme, megfigyelőképessége.


Esetleg érdekelhetik ezek a termékek is

MiniLÜK nebulóknak 3. termékcsomag - Mesés szövegértés ÚJ!
MiniLÜK nebulóknak 3. termékcsomag - Mesés szövegértés  ÚJ!