Navigációs kijelző

Címlap Iskolába megyünk holnap MiniLÜK "Kis matematikus" termékcsomag - 1-3. osztályosoknakajándék  anatómiai  autós  barkácsolni  egyszerű  ezzel  favonat  fejleszti  festheti  figyeli  gondolkodását  gyerekeknek  gyereknek  gyermeknek  ismeretekhez  juthat  játszhat  játék  játékkal  klasszikus  konstruáló  kreativitást  kreatív  képességét  készítheti  madárpók  majd  megfigyelését  modell  modellező  modellnek  natúrkisfia  natúrsok  nincs  percet  porsche  puzzle  pókok  rakományt  remekművet  rovarok  satupad  szerelgetni  szerelj  szerez  szállítani  színes  vonat  Építőkocka  életét  építőelem  építőjáték  útvesztők 

NyomtatE-mail
MiniLÜK "Kis matematikus" füzetcsomag - 1-3. osztályosoknakNagy kígyókocka

MiniLÜK
Teljes méretű kép megtekintése


MiniLÜK "Kis matematikus" termékcsomag - 1-3. osztályosoknakKérdés felvetése a termékről

Szeretné még fogékonyabbá, érdeklődőbbé tenni gyermekét a matematika iránt, ám nem szeretné "nyüstölni" a tanulással? Itt a segítség: játszva okosodni a MiniLÜK "Kis matematikus"  játékcsomag segítségével! A feladatok összeállításában három alapkövetelmény köszön vissza: reprodukálás, összefüggések felismerése, törvényszerűségek és alkalmazásuk. Játszva gyakorolható témakörök:

 • Számok és műveletek;
 • Mennyiségek és mérések;
 • Adatok, gyakoriság és valószínűség;
 • Minták és struktúrák;
 • Terek és formák

A játék bevezet az összeadás-kivonás, a szorzás-osztás világába, kompetenciafejlesztő feladataival alapvető és átfogó matematikai képzést nyújt a gyerekeknek. Segítségével örömteli tevékenység útján alapozhatjuk meg a kis matematikusok biztos tudását!

A Kis matematikus - MiniLÜK játékcsomag – 1-3. osztály tartalma:

 • MiniLÜK kirakó készlet: A kirakó készlet szükséges eszköze a MiniLÜK füzetekkel való játéknak! Minőségi, tartós műanyagból készült kirakós alap a hozzá tartozó 12 db. műanyag táblával.
 • Játékos matematika 1. – MiniLÜK füzet: Egy alapvető és átfogó "matematikai alapképzés" keretében, az oktatási követelményekkel összhangban kínál kiváló fejlesztő feladatokat ez a MiniLÜK füzet. A fent említett készségeken kívül hangsúlyt fektet a következő matematikai kompetenciákra is: az érvelés, matematikai ábrázolás, kommunikáció, feladatok felállítása és problémamegoldás. A feladattípusokkal a matematika kompetencia differenciáltan és strukturáltan gyakorolható. (7 éves kortól ajánlott)
 • Játékos matematika 2. – MiniLÜK füzet: A „Játékos matematika” sorozat első részének második, hasonló struktúra szerint felépített, izgalmas folytatása. (7 éves kortól ajánlott)
 • Játékos matematika 3. Összeadás-kivonás – MiniLÜK füzet: Ez a füzet a MiniLÜK kirakóval használva játékosan vezeti be a 2-3. osztályos gyermekeket a matematika, azon belül is az összeadás-kivonás világába.
 • Játékos matematika 4. Szorzás-osztás – MiniLÜK füzet: Ez a füzet a MiniLÜK kirakóval használva játékosan és örömteli módon biztosítja a szorzás-osztás eredményes gyakorlását. (8 éves kortól ajánlott)
 • Játékos matematika 5. Kompetenciafejlesztő feladatok – MiniLÜK füzet: Ez a füzet és a termékcsomag többi füzete, a MiniLÜK kirakóval használva olyan kompetenciafejlesztő feladatokat tár a kisiskolás gyermek elé, mellyel egy alapvető és átfogó matematikai képzésben részesülhet. A füzet az oktatási követelményekkel összhangban kínál feladatokat, melyekkel a matematika kompetencia differenciáltan és strukturáltan gyakorolható. (9 éves kortól ajánlott)
 • Játékos matematika 6. Kompetenciafejlesztő feladatok – MiniLÜK füzet: Ez a füzet a Játékos matematika 5. részének folytatása, mely már a 10 éves gyermekek matematikai fejlesztését célozza meg.


Esetleg érdekelhetik ezek a termékek is

"LÜK-bajnokság versenyfeladatok" füzetcsomag – 2-3. osztály