Navigációs kijelző

Címlap LÜK - FEJLESZTŐ JÁTÉKCSALÁD Ovis témazáró füzetcsomagajándék  anatómiai  autós  barkácsolni  egyszerű  ezzel  favonat  fejleszti  festheti  figyeli  gondolkodását  gyerekeknek  gyereknek  gyermeknek  ismeretekhez  juthat  játszhat  játék  játékkal  klasszikus  konstruáló  kreativitást  kreatív  képességét  készítheti  madárpók  majd  megfigyelését  modell  modellező  modellnek  natúrkisfia  natúrsok  nincs  percet  porsche  puzzle  pókok  rakományt  remekművet  rovarok  satupad  szerelgetni  szerelj  szerez  szállítani  színes  vonat  Építőkocka  életét  építőelem  építőjáték  útvesztők 

NyomtatE-mail
MiniLÜK nebulóknak 1. termékcsomag - MAGYAR NYELVBŐL, 1-2. osztáOvis témazáró játékcsomag

Ovis témazáró füzetcsomag
Teljes méretű kép megtekintése


Ovis témazáró füzetcsomagKérdés felvetése a termékről

FIGYELEM! A FÜZETKÉSZLET CSAK A MÁR MEGLÉVŐ BAMBINO LÜK KIRAKÓ KÉSZLETTEL EGYÜTT HASZNÁLHATÓ! Amennyiben ilyen nincs a birtokában, akkor az „Ovis témazáró játékcsomagot” rendelje meg!

Az ovis témazáró füzetcsomag tartalma:

  • Játékos suliváró - (Presserné Vér Katalin könyve): A gyermeksziget.hu pedagógiai honlap szaktanácsadó óvónője érdekes és igazi élményt nyújtó játékok sorával segít az iskolára való felkészülésben. Nélkülözhetetlen szakkönyv minden 5-6 éves gyermek és szülője számára, mely a fejlesztőjátékokon túl az iskolaérettséggel kapcsolatos elméleti tudnivalókat mindenki számára érthető formában adja közzé.
  • Tavaszváró - Alapozó feladatok óvodásoknak 1.
  • Nyár van, nyár! - alapozó feladatok óvodásoknak 2.
  • Lombhullató - Alapozó feladatok óvodásoknak 3.
  • Telelő - Alapozó feladatok óvodásoknak 4.
  • Hány óra?

A füzetekben egyszerű feladatok találhatók, melyek pontos megfigyelést az összehasonlítás és párokba rendezés készségét igénylik, így fejlesztik a megfigyelőképességet, továbbá problémamegoldó, elemző gondolkodásra, következtetésekre ösztönöznek. A feladatlapok megoldása segíti a kisgyermeket abban, hogy a környezetükben lévő dolgokat alaposabban megfigyeljék, megfigyeléseiket elemezzék, összehasonlítsák, és következtessenek belőlük. A feladatokat a gyerekek önállóan képesek megoldani, gyakorolni, és a megoldások helyességét ellenőrizni. A feladatok gyakorlása a koncentrációs készséget fejleszti.

Az utolsó füzet segítségével megtanulja a gyermek a különböző órák és időpontok összehasonlítását, az idő leolvasását az óra számlapjáról. Az óra egész és félórás 1-től 12-ig osztású. Segítségével tudatosíthatják a gyermekek napi programjukat a különböző napszakokban.

 

 

 

 Esetleg érdekelhetik ezek a termékek is

Ovis témazáró játékcsomag
Ovis témazáró játékcsomag