Navigációs kijelző

Címlap LÜK - FEJLESZTŐ JÁTÉKCSALÁD Turbó angol felsősöknek játékcsomagajándék  anatómiai  autós  barkácsolni  egyszerű  ezzel  favonat  fejleszti  festheti  figyeli  gondolkodását  gyerekeknek  gyereknek  gyermeknek  ismeretekhez  juthat  játszhat  játék  játékkal  klasszikus  konstruáló  kreativitást  kreatív  képességét  készítheti  madárpók  majd  megfigyelését  modell  modellező  modellnek  natúrkisfia  natúrsok  nincs  percet  porsche  puzzle  pókok  rakományt  remekművet  rovarok  satupad  szerelgetni  szerelj  szerez  szállítani  színes  vonat  Építőkocka  életét  építőelem  építőjáték  útvesztők 

NyomtatE-mail
Turbó angol felsősöknek füzetcsomagTűzoltó csónakkal

Turbó angol felsősöknek játékcsomag
Teljes méretű kép megtekintése


Turbó angol felsősöknek játékcsomagKérdés felvetése a termékről

A” Turbó angol felsősöknek – játékcsomag” tartalma:

 • LÜK kirakó készlet: A kirakó készlet szükséges eszköze a LÜK füzetekkel való játéknak! Minőségi, tartós műanyagból készült kirakós alap a hozzá tartozó 24 db. műanyag táblával.
 • Easy english Angol nyelvi gyakorlatok kezdőknek -
  Gyakorlatok az angol nyelv kezdő szintű oktatásához alapszókinccsel, egyszerű mondatokkal általános iskolások számára. A jól áttekinthető szógyűjtemény, és a színes, szemléltető képek segítségével a gyerekek könnyedén kialakíthatják életkoruknak megfelelő szókincsüket. A füzet első része a szavak és képek egyértelmű társítására épül, ami a szókincs megalapozását adja, míg a második részben egyszerű mondatokat tartalmazó feladatokat találunk, amelyek a beszédkészséget fejlesztik. Ajánljuk a füzetet azoknak a gyerekeknek, akik most kezdik az ismerkedést az angol nyelvvel, valamint azoknak is, akik odahaza is szeretnének gyakorolni és elmélyíteni angol nyelvtudásukat.
 • Next Steps 2 Angol szókincs alapozó 4. osztály -
  E füzet gyakorlatai, amelyek az angol nyelvi tanterv és a Közös Európai Referenciakeret figyelembe vételével készültek, segítik a tanulók angol nyelvű szókincsének megalapozását, beszédkészségük fejlesztését. A színes képekkel szemléltetett szógyűjtemény lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek ellenőrizzék saját szókészletüket, még mielőtt elkezdenék a munkát a LÜK kirakókészlettel. A változatos, szemléletes illusztrációk szintén a tanulást motiválják, így minden adott, hogy magabiztosan léphessenek tovább.
 • Next Steps 3 Angol nyelvi alapozó 4. osztály -
  A füzet gyakorlatai, amelyek az angol nyelvi tanterv és a Közös Európai Referenciakeret figyelembevételével készültek, segítik az angol nyelv általános iskolai szintű megalapozását és elsajátítását. A példákkal alátámasztott rövid, egyértelmű magyarázatokkal a tanulók ellenőrizhetik, átismételhetik tudásszintjüket, még mielőtt elkezdenék a munkát a LÜK kirakókészlettel. A színes, szemléletes illusztrációk szintén a tanulást motiválják, így minden adott, hogy magabiztosan léphessenek tovább az 5. osztályba.
 • Reach the Top 1. felső tagozat-
  Az alsó tagozaton elsajátított angol nyelvi ismereteket most megszilárdítjuk, elmélyítjük és továbbfejlesztjük a füzet gyakorlatainak segítségével. A tananyag-orientált tartalom a gyerekek mindennapi élményeihez kapcsolódik. Terry és Sandra érdekes, gazdagon illusztrált történetei motiválják :
  - a szókincsfejlesztést,
  - Times New Roman";">a szövegértést,
  - a helyes kiejtést,
  - a nyelvtani elemek megértését és elsajátítását.
  Valamennyi gyakorlat további gyakorlás elvégzésére bátorít, lehetőséget kínálva az elsajátított ismeretek játékos, szóbeli, gyakorlati alkalmazására is (classroom activities).
 • Reach the Top 2. felső tagozat-
  A füzet az általános iskolák 6. osztályosai számára összeállított feladatai egyrészt megszilárdítják és elmélyítik az 5. osztályban elsajátított ismereteket, másrészt bővülnek a 6. osztályos tananyaggal. A tartalom tananyag-orientált, ugyanakkor szorosan kapcsolódik a gyerekek mindennapi élményeihez is. Terry és Sandra érdekes, gazdagon illusztrált történetei motiválják:
  - a szókincs fejlesztését,
  - a szövegértés elmélyítését,
  - a helyes kiejtés elsajátítását,
  - a nyelvtani szabályok megértését, gyakorlását.
  Valamennyi gyakorlat további írásbeli feladat elvégzésére bátorít, továbbá lehetőséget kínál az elsajátított ismeretek játékos, szóbeli alkalmazására is (classroom activities).
 • Important First Steps Angol nyelvtan 5. osztálytól -
  A füzet célzott útmutatásai és feladatainak szerkezete segít az angol nyelvtan elemeinek elsajátításában és megszilárdításában.
  - The Indefinite Article
  - Singular and Plural Forms of Regular Nouns
  - Presonal Pronouns (Subject CAse and Object Case)
  - Possessive Adjectives
  - Connjugation of "to be", "to have/have got", "to do"
  - Adverbs - Signal Words
  - Asking Question - Word Order
  - Simple Present, Present Progressive
  - Questions with and without "do"
 • Past Tense, Present Perfect Angol nyelvtan 6. osztálytól -
  Kiadványunk, a Present Perfect és a Past Tense igeidők képzésével és használatával foglalkozik. Az egymásra épülő és egymást kiegészítő feladatok biztosítják az igeidők használatának elsajátítását. A kontraszt feladatok (mindkét igeidő egymás melletti feltüntetése) lehetővé teszi az igealakok pontos megkülönböztetését, a változatos formában ismétlődő feladatok pedig rutinos alkalmazásuk elsajátítását segítik.
 • Adjectives, Adverbs and More Angol nyelvtan 6. osztálytól -A füzet célzott útmutatásai (tippek) és strukturált feladatai segítenek az angol oktatás nyelvtani elemeinek elsajátításában és megszilárdításában:
  - melléknév fokozás
  - határozószavak
  - rendhagyó többes szám
  - s’ birtokviszony
  - mutató névmások
  - some – any
  - will Future

 Esetleg érdekelhetik ezek a termékek is

Haladó angol alsósoknak játékcsomag
Haladó angol alsósoknak játékcsomag