Navigációs kijelző

Címlap LÜK - FEJLESZTŐ JÁTÉKCSALÁD BambinoLÜK füzetek - 1.csomagajándék  anatómiai  autós  barkácsolni  egyszerű  ezzel  favonat  fejleszti  festheti  figyeli  gondolkodását  gyerekeknek  gyereknek  gyermeknek  ismeretekhez  juthat  játszhat  játék  játékkal  klasszikus  konstruáló  kreativitást  kreatív  képességét  készítheti  madárpók  majd  megfigyelését  modell  modellező  modellnek  natúrkisfia  natúrsok  nincs  percet  porsche  puzzle  pókok  rakományt  remekművet  rovarok  satupad  szerelgetni  szerelj  szerez  szállítani  színes  vonat  Építőkocka  életét  építőelem  építőjáték  útvesztők 

NyomtatE-mail
BambinoLÜK Beszédkészség fejlesztő füzetekBambinoLÜK füzetek - 2.csomag

BambinoLÜK füzetek - 1.csomag
Teljes méretű kép megtekintése


BambinoLÜK füzetek - 1.csomagKérdés felvetése a termékről

 

Nemzetközi sikerét és elismertségét méltán érdemelte ki e fejlesztőjáték. A BambinoLÜK füzetek 1. csomag, a már birtokunkban lévő BambinoLÜK kirakó készlettel együtt használva, a kis-középső csoportos óvodások számára nyújt ideális, játékos fejlesztési lehetőséget. Otthoni és óvodai keretek között is eredményesen használható, a siker garantált lesz!

FIGYELEM! A FÜZETEK CSAK A MÁR MEGLÉVŐ BambinoLÜK KIRAKÓ KÉSZLETTEL EGYÜTT HASZNÁLHATÓK! Amennyiben ilyen nincs birtokában, rendelje meg helyette a "BambinoLÜK fejlesztőjáték - 1.csomagot!


A "BambinoLÜK füzetek - 1. csomag" tartalma:

  • "Legelső bambinoLÜK füzetem": 10 fejlesztőjátékot tartalmazó füzet az aprónépnek, mely kedves és hasznos játékok útján, lépésről-lépésre ismerteti meg a kicsiket a LÜK játék lényegével. Sikerélményhez juttatja a legkisebbeket is, akik ezáltal motiválva lesznek a további játékokban való részvételre is.
  • "Hasonlítsd össze!" - BambinoLÜK füzet: 11 játékos feladatot tartalmazó füzet, mely a bambinoLÜK kirakó készlettel használva aktívan fejleszti a gyermek figyelmét, megfigyelőképességét, szín-, és formaérzékelését, gyakoroltatja az irányokat.
  • "Állatok a ház körül" - BambinoLÜK füzet: 11 játékos feladatot tartalmazó füzet, mely a BambinoLÜK kirakó készlettel használva aktívan fejleszti a gyermek figyelmét, megfigyelőképességét, analizáló-szintetizáló képességét, miközben ismereteket szerez a különböző háziállatokról.
  • "Állatok az állatkertben" - BambinoLÜK füzet: 11 játékos feladatot tartalmazó füzet, mely a BambinoLÜK kirakó készlettel használva aktívan fejleszti a gyermek figyelmét, megfigyelőképességét, színérzékelését, analizáló-szintetizáló képességét, miközben ismereteket szerez a különböző vadon élő állatokról.
  • Azonosítás és társítás – BambinoLÜK füzet: Gondolkodtató, ötletes és játékos feladatok gyűjteménye, melyek aktívan fejlesztik a gyermek megfigyelőképességét, figyelemkoncentrációját, analizáló-szintetizáló képességét. A részletek pontos feltérképezése szükséges ahhoz, hogy a gyermek észrevegye: melyik része hiányzik a tűzoltó autónak, helikopternek, milyen állatok árnyéka keveredett a képeken vagy melyik ábra bújt el a rajzokon. Ilyen és hasonló játékok teszik szórakoztatóvá, örömtelivé a gyermekek fejlesztését.
  • Keress ugyanilyet! – BambinoLÜK füzet: A cím csalóka, hiszen nem pusztán azonosságok és apró különbségek észrevételéről szólnak a játékok, hanem irányok, téri relációk gyakoroltatásáról is. A feladatok megoldásán túl beszélgethetünk is a képekről, a látottakról. Például: Milyen színekből áll a pajzs? Hol látod a sárga részt? Melyik oldalon helyezkedik el a kék és melyiken a piros rész? Előbbi megfigyelések kiváló lehetőséget teremtenek a fent, lent, jobbra, balra, középen, között, stb. relációk gyakoroltatására.


Esetleg érdekelhetik ezek a termékek is

BambinoLÜK fejlesztőjáték - 2.csomag
BambinoLÜK fejlesztőjáték - 2.csomag
BambinoLÜK füzetek - 3.csomag
BambinoLÜK füzetek - 3.csomag