Navigációs kijelző

Címlap FEJLESZTŐ JÁTÉKOK Kiemelt fejlesztőjátékok BambinoLÜK füzetek - 2.csomagajándék  anatómiai  autós  barkácsolni  egyszerű  ezzel  favonat  fejleszti  festheti  figyeli  gondolkodását  gyerekeknek  gyereknek  gyermeknek  ismeretekhez  juthat  játszhat  játék  játékkal  klasszikus  konstruáló  kreativitást  kreatív  képességét  készítheti  madárpók  majd  megfigyelését  modell  modellező  modellnek  natúrkisfia  natúrsok  nincs  percet  porsche  puzzle  pókok  rakományt  remekművet  rovarok  satupad  szerelgetni  szerelj  szerez  szállítani  színes  vonat  Építőkocka  életét  építőelem  építőjáték  útvesztők 

NyomtatE-mail
BambinoLÜK fejlesztőjáték - 3.csomagBambinoLÜK füzetek - 3.csomag

BambinoLÜK füzetek - 2.csomag
Teljes méretű kép megtekintése


BambinoLÜK füzetek - 2.csomagKérdés felvetése a termékről

Nemzetközi sikerét és elismertségét méltán érdemelte ki e fejlesztőjáték. A BambinoLÜK füzetek 2. csomag a már birtokunkban lévő BambinoLÜK kirakó készlettel együtt, 3-5 éves óvodások számára nyújt ideális, játékos fejlesztési lehetőséget. Otthoni és óvodai keretek között is eredményesen használható, a siker garantált!

FIGYELEM! A FÜZETEK CSAK A MÁR MEGLÉVŐ BambinoLÜK KIRAKÓ KÉSZLETTEL EGYÜTT HASZNÁLHATÓK! Amennyiben ilyen nincs birtokában, rendelje meg helyette a "BambinoLÜK fejlesztőjáték – 2. csomagot!

A "Bambino LÜK füzetek - 2. csomag" tartalma:

  • "Képek és formák 1." - BambinoLÜK füzet: 11 játékos feladatot tartalmazó füzet, mely a BambinoLÜK kirakó készlettel használva aktívan fejleszti a gyermek figyelmét, megfigyelőképességét, szín-, és formaérzékelését, gyakoroltatja az irányokat, mennyiségi tapasztalatokat szerezhet a gyermek. Egyes feladatok a tükörkép fogalmát is megismertetik.
  • "Jól figyelj 1." - BambinoLÜK füzet: 11 játékos feladatot tartalmazó füzet, mely a BambinoLÜK kirakó készlettel használva aktívan fejleszti a gyermek figyelmét, megfigyelőképességét, analizáló-szintetizáló képességét, térbeli tájékozódását, logikáját.
  • "Számolni tanulok 1." - BambinoLÜK füzet: 11 játékos feladatot tartalmazó füzet, mely a BambinoLÜK kirakó készlettel használva aktívan fejleszti a gyermek figyelmét, pontos megfigyelőképességét,miközben mennyiségi tapasztalatokat szerez (több-kevesebb, ugyanannyi, ...stb.) és megismeri az első számjegyeket.
  • "Fejtörő gyerekeknek" - BambinoLÜK füzet: Minden gyerek szenvedélyesen szeret rejtvényeket, rejtélyeket megoldani. Ebben a füzetben olyan játékos fejtörők találhatók, melyek lehetővé teszik az örömteli, szórakoztató figyelem-, és megfigyelőképesség fejlesztést. Milyen ajándékot kapott a kiskutya, a nyuszi vagy a kiscica? Melyik plüssállat tűnt el a kanapéról? Mi változott a bábszínház színpadán? A képek figyelmes átböngészésével kiderül a 11 db. fejtörő megoldása.
  • „Keresd a párját! 1.” - BambinoLÜK füzet: 11 játékos feladatot tartalmazó füzet, mely a BambinoLÜK kirakó készlettel használva aktívan fejleszti a gyermek logikus gondolkodását, figyelmét, megfigyelőképességét. Gyakoroltatja az irányokat, lehetőséget teremt a minket körülvevő környezet és a benne fellelhető összefüggések felfedeztetésére.


Esetleg érdekelhetik ezek a termékek is

"Iskolaérettség játszi könnyedséggel" - 1. csomag

BambinoLÜK fejlesztőjáték - 4.csomag ÚJ!
BambinoLÜK fejlesztőjáték - 4.csomag ÚJ!