Navigációs kijelző

Címlap LÜK - FEJLESZTŐ JÁTÉKCSALÁD BambinoLÜK füzetek - 3.csomagajándék  anatómiai  autós  barkácsolni  egyszerű  ezzel  favonat  fejleszti  festheti  figyeli  gondolkodását  gyerekeknek  gyereknek  gyermeknek  ismeretekhez  juthat  játszhat  játék  játékkal  klasszikus  konstruáló  kreativitást  kreatív  képességét  készítheti  madárpók  majd  megfigyelését  modell  modellező  modellnek  natúrkisfia  natúrsok  nincs  percet  porsche  puzzle  pókok  rakományt  remekművet  rovarok  satupad  szerelgetni  szerelj  szerez  szállítani  színes  vonat  Építőkocka  életét  építőelem  építőjáték  útvesztők 

NyomtatE-mail
BambinoLÜK füzetek - 2.csomagÉpítőkocka (3 cm-es, színes)

BambinoLÜK füzetek - 3.csomag
Teljes méretű kép megtekintése


BambinoLÜK füzetek - 3.csomagKérdés felvetése a termékről

Nemzetközi sikerét és elismertségét méltán érdemelte ki e fejlesztőjáték. E füzetcsomag 3-5 illetve 4-6 éves óvodások számára nyújt ideális, játékos fejlesztési lehetőséget. Akár otthoni, akár óvodai keretek között is eredményesen használható, és a siker garantált lesz.
FIGYELEM! A FÜZETEK CSAK A MÁR MEGLÉVŐ BambinoLÜK KIRAKÓ KÉSZLETTEL EGYÜTT HASZNÁLHATÓK! Amennyiben ilyen nincs birtokában, rendelje meg helyette a "BambinoLÜK fejlesztőjáték – 3. csomagot!

A "Bambino LÜK füzetek - 3. csomag" tartalma:

  • "Képek és formák 2." - BambinoLÜK füzet: 11 játékos feladatot tartalmazó füzet, mely a bambinoLÜK kirakó készlettel használva aktívan fejleszti a gyermek figyelmét, megfigyelőképességét, szín-, és formaérzékelését, gyakoroltatja az irányokat, mennyiségi tapasztalatokat szerezhet a gyermek. Lehetőséget ad a képekről való elmélyült beszélgetésre, mesélésre is.
  • "Jól figyelj 2." - BambinoLÜK füzet: 11 játékos feladatot tartalmazó füzet, mely a BambinoLÜK kirakó készlettel használva aktívan fejleszti a gyermek figyelmét, pontos megfigyelőképességét, analizáló-szintetizáló képességét, szín-, és formaérzékelését, térbeli tájékozódását, logikáját.
  • "Számolni tanulok 2." - BambinoLÜK füzet: 11 játékos feladatot tartalmazó füzet a nagycsoportos korosztály számára. A BambinoLÜK kirakó készlettel használva a gyermek mennyiségi tapasztalatokat szerez: több-kevesebb, ugyanannyi, ...stb., és megismeri az első számjegyeket. Ezen felül fejlődik megfigyelőképessége, fantáziája, beszédkészsége a képekről való beszélgetés, mesélés során.
  • "Csalafintaságok színekkel és formákkal” - BambinoLÜK füzet: E füzet játékos feladatai észrevétlenül fejlesztik a gyermek figyelmét, megfigyelőképességét, tájékozódását. A játékok útján megismeri az irányokat, térbeli relációkat. Vajon össze tudja-e párosítani a hasonló, ám egy-két jegyében eltérő csoki figurákat? Be tudja-e azonosítani az ugyanolyan külsejű, ám másik irányba néző papírsárkányokat? Rájön-e, mit rejtenek a jellegzetes formájú ajándékcsomagok? Ilyen és sok más csalafintasággal garantált az örömteli fejlődés.
  • Keresd a párját! 2. – BambinoLÜK füzet: 11 játékos feladatot tartalmazó füzet, mely a szűkebb és tágabb környezetünkben fellelhető összefüggések felfedeztetésére irányul. Miből lesz a tükörtojás? Miből készül a sajt vagy a fa játék? A felnőtt is volt egyszer kisbaba, a lepke pedig hernyó formájában "született". Ilyen és hasonló, megannyi izgalmas felfedezés a világból, sok-sok játékkal fűszerezve.


Esetleg érdekelhetik ezek a termékek is

MiniLÜK nebulóknak 1. termékcsomag - MAGYAR NYELVBŐL, 1-2. osztá
MiniLÜK nebulóknak 1. termékcsomag - MAGYAR NYELVBŐL, 1-2. osztá
BambinoLÜK fejlesztőjáték - 4.csomag ÚJ!
BambinoLÜK fejlesztőjáték - 4.csomag ÚJ!