Navigációs kijelző

Címlap FEJLESZTŐ JÁTÉKOK Kiemelt fejlesztőjátékok MiniLÜK füzetek az iskolaérettségért 1.ajándék  anatómiai  autós  barkácsolni  egyszerű  ezzel  favonat  fejleszti  festheti  figyeli  gondolkodását  gyerekeknek  gyereknek  gyermeknek  ismeretekhez  juthat  játszhat  játék  játékkal  klasszikus  konstruáló  kreativitást  kreatív  képességét  készítheti  madárpók  majd  megfigyelését  modell  modellező  modellnek  natúrkisfia  natúrsok  nincs  percet  porsche  puzzle  pókok  rakományt  remekművet  rovarok  satupad  szerelgetni  szerelj  szerez  szállítani  színes  vonat  Építőkocka  életét  építőelem  építőjáték  útvesztők 

NyomtatE-mail
Katicás malomMiniLÜK füzetek az iskolaérettségért 2.

MiniLÜK  füzetek az iskolaérettségért 1.
Teljes méretű kép megtekintése


MiniLÜK füzetek az iskolaérettségért 1.Kérdés felvetése a termékről

Ön is szeretné játékosan, ám mégis tudatosan segíteni gyermekét az iskolaérettség elérésében? E fejlesztő füzetek, valamint a már meglévő MiniLÜK kirakó készlet segítségével ezt az otthoni, közös játék során megteheti, és gyermeke játszi könnyedséggel válik iskolaéretté.

Figyelem! A fejlesztőfüzetek csak a már meglévő MiniLÜK kirakó készlettel együtt használhatók! Ha Önnek még nincs ilyen, ajánljuk figyelmébe az "Iskolaérettség játszi könnyedséggel!" játékcsomagokat!


A MiniLÜK füzetek az iskolaérettségért 1. csomag tartalma:

  • Iskolába készülök! – MiniLÜK füzet: A MiniLÜK kirakó készlettel használható füzet aktív segítséget nyújt a logikus gondolkodás, az összefüggések felfedeztetése, a pontos figyelem, megfigyelőképesség, összehasonlító tevékenység fejlesztésében. A nagyság-, forma és mennyiségi észlelés területén is egyedülálló fejlesztőértékkel bír.
  • Figyelemfejlesztő gyakorlatok – MiniLÜK füzet: A MiniLÜK kirakó készlettel használható füzet a tartós, pontos, részletekre is kiterjedő figyelem fejlesztésében segít. A játékos feladatok az aktív figyelem fejlesztésen túl különböző gondolkodási műveletekre is késztetik a gyermekeket. (rész-egész viszonyok felfedeztetése, összehasonlítás, általánosítás, stb.) A térbeli relációk (így pl. jobb-bal, alatt-felett) felfedeztetésében is segítséget nyújt a játék.
  • Szemrevaló fejtörők – MiniLÜK füzet: A miniLÜK kirakó készlettel használható füzet látványos, játékos formában segíti a gyermekeket az iskolaérettséghez szükséges ismeretek, képességek megszerzésében. Komplex, szerteágazó fejlesztőhatása révén aktívan hozzájárul akár a szín-formaérzékelés, logikus gondolkodás vagy alapvető számfogalom kialakításához, fejlesztéséhez.
  • Mire iskolás leszek 1. – MiniLÜK füzet: A MiniLÜK kirakó készlettel használható füzet számos részképesség fejlesztéséhez nyújt segítséget, melyek nélkülözhetetlenek az iskolai életben. Fejleszti például az alak-háttér konstancia kialakulását, az apró részletekre is kiterjedő analízist-szintézist, a figyelmet, megfigyelőképességet. Ez a tudás nélkülözhetetlen az írás-olvasás megalapozásához
  • Mire iskolás leszek 2. – MiniLÜK füzet: A MiniLÜK kirakó készlettel használható füzet, - az első részhez hasonlóan - iskolakezdéshez szükséges részképességeket fejleszt, valamint számossági, mennyiségi tapasztalatokat nyújt a gyermeknek.
  • Gondolatmenet MiniLÜK füzet: Az iskolába készülő gyermekeknek remek játékos feladatokat ad az alábbi készségek fejlesztésére: kisebb-nagyobb megkülönböztetése, alakállandóság, eltérő perspektívák, kivágott részletek, hiányzó részletek, logikus sorrend felfedeztetése.
  • Bori és Bandi a nagymamánál - MiniLÜK füzet: Érdekes játékok és feladatok iskola előtt álló gyerekek számára, a koncentrációs készség és megfigyelőképesség fejlesztésére, az alábbi témákon keresztül: színek és formák, felismerés és egymáshoz rendelés, kiegészítendő feladatok, térbeli tájékozódás. A feladatokat egy történetbe helyezték, a kedves szereplők és a füzetet vidám, színes illusztrációi teszik a játékot még élvezetesebbé. Beszédkészség fejlesztésre is kiválóan alkalmas.


Esetleg érdekelhetik ezek a termékek is

"Iskolaérettség játszi könnyedséggel" - 1. csomag

MiniLÜK füzetek az iskolaérettségért 2.
MiniLÜK  füzetek az iskolaérettségért 2.