Navigációs kijelző

Címlap LÜK - FEJLESZTŐ JÁTÉKCSALÁD MiniLÜK füzetek az iskolaérettségért 2.ajándék  anatómiai  autós  barkácsolni  egyszerű  ezzel  favonat  fejleszti  festheti  figyeli  gondolkodását  gyerekeknek  gyereknek  gyermeknek  ismeretekhez  juthat  játszhat  játék  játékkal  klasszikus  konstruáló  kreativitást  kreatív  képességét  készítheti  madárpók  majd  megfigyelését  modell  modellező  modellnek  natúrkisfia  natúrsok  nincs  percet  porsche  puzzle  pókok  rakományt  remekművet  rovarok  satupad  szerelgetni  szerelj  szerez  szállítani  színes  vonat  Építőkocka  életét  építőelem  építőjáték  útvesztők 

NyomtatE-mail
MiniLÜK füzetek az iskolaérettségért 1.MiniLÜK nebulóknak 1. füzetcsomag - 1-2. osztályosoknak ÚJ!

MiniLÜK füzetek az iskolaérettségért 2.
Teljes méretű kép megtekintése


MiniLÜK füzetek az iskolaérettségért 2.Kérdés felvetése a termékről

Ön is szeretné játékosan, ám mégis tudatosan segíteni gyermekét az iskolaérettség elérésében? E fejlesztő füzetek, valamint a már meglévő MiniLÜK kirakó készlet segítségével ezt az otthoni, közös játék során megteheti, és gyermeke játszi könnyedséggel válik iskolaéretté.

Figyelem! Az 7 db. fejlesztőfüzet csak a már meglévő MiniLÜK kirakó készlettel együtt használható! Ha Önnek még nincs ilyen, ajánljuk figyelmébe az "Iskolaérettség játszi könnyedséggel!" termékcsomagokat!

A MiniLÜK füzetek az iskolaérettségért 2. termékcsomag tartalma:

 • Tér-irány gyakorlatok - MiniLÜK füzet, óvodások és kisiskolások számára: Az iskolára való alkalmasság, az írás-olvasás sikeressége a gyermek tájékozódó képességének függvénye. Ha nem tudja pontosan behatárolni és alkalmazni a térbeli relációkat (pl: alatt, fölött, mellett, között, jobbra, balra, stb.), lehetetlen vállalkozásnak tűnhet a kör FÖLÉ vesszőt tenni, a kör JOBB OLDALÁRA kis kampót írni vagy egy hurkot kanyarítani ALÁ, stb. A tanító utasításait csak akkor tudja adekváltan kezelni a kisiskolás, ha a téri tájékozódó képessége kellően megalapozott. Ennek kialakításában nyújt hathatós segítséget e füzet, mely a MiniLÜK kirakó készlettel használható!
 • Már hatig számolok! – MiniLÜK füzet: A MiniLÜK kirakó készlettel használható füzet játékosan és igazi élményt nyújtó tevékenység útján segít a 6-os számkörben való eligazodásban. Megszeretteti a gyermekkel a számolást, felkelti a matematika iránti érdeklődését.
 • Már tízig számolok! – MiniLÜK füzet: A MiniLÜK kirakó készlettel használható füzet aktív segítséget nyújt a 10-es számkörben való eligazodásban. Eközben alakulnak a számfogalmak, bővülnek a mennyiségi ismeretek. Mozgósítja a logikus gondolkodást, változatos matematikai műveletekre motiválja a gyerekeket maximálisan játékos formában.
 • Már húszig számolok! – MiniLÜK füzet: A MiniLÜK kirakó készlettel használható füzet hihetetlenül gazdag és változatos feladatokkal teszi próbára és fejleszti a 6 éves vagy annál idősebb gyermek 20-as számkörben való eligazodását. E fejszámoló feladatokhoz (összeadások, kivonások) segítséget jelenthet a minden egyes oldal alján megtalálható számegyenes.
 • Lovak (Számvágta) – Első számolófüzetem – MiniLÜK füzet: A MiniLÜK kirakó készlettel használható füzet játékos és szórakoztató formában segít tapasztalatokat szerezni a számok, mennyiségi relációk világáról. Ló-rajongó és állatbarát gyerekek számára igazi kincs e feladatgyűjtemény, hiszen kedvenceik által okosodnak, készülnek az iskolára.
 • Futball (Számbíró) – Első számolófüzetem – MiniLÜK füzet: A MiniLÜK kirakó készlettel használható füzet igazán „sportszerűen” segít felkészülni a sulira. Vidám és szórakoztató feladatai hasznos megoldást jelentenek a számokkal, mennyiségekkel való ismerkedéshez, melyek elengedhetetlenül szükségesek az iskolaérettséghez.
  Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4
 • Összeadás és összekapcsolás – MiniLÜK füzet: Kihívást jelentő, játékos feladatok iskola előtt álló gyerekek és kisiskolások számára. A füzet a logikus gondolkodás fejlesztésére helyezi a hangsúlyt, miközben a koncentrációs készséget és megfigyelőképességet is erősíti.


Esetleg érdekelhetik ezek a termékek is

"Iskolaérettség játszi könnyedséggel" - 2. csomag

MiniLÜK füzetek az iskolaérettségért 1.
MiniLÜK füzetek az iskolaérettségért 1.